SIER Tineret Bucuresti LogoConferinta: Cariera in industria energetica 2018 Constanta

Conferinta: Cariera in industria energetica

Universitatea Ovidius Constanta 9-10 noiembrie 2018, Universitatea OVIDIUS din Constanța Cariera

Evenimentul este adresat, in principal, tinerilor ingineri si studentilor ce isi doresc o cariera in domeniul energetic si isi propune sa ofere informatii despre programele de practica, internship, locuri de munca si programe de dezvoltare profesionala ale tinerilor in cadrul companiilor partenere.Pentru studenți, proaspăt absolvenții sau tineri profesioniști:

O bună planificare pentru a deveni activ în acest sector reprezintă cheia spre o carieră de succes. Participanții vor interacționa cu diverse companii din domeniu și vor purta discuții cu reprezentanți ai acestora. Evenimentul reprezintă o oportunitate pentru aceștia de a intra în contact cu manageri și persoane importante din industrie și de a afla care sunt posibilitățile de a participa la diverse traininguri în acest sector și care sunt cerințele și joburile specifice solicitate de companiile la care vor p utea să aplice pe viitor.

Cariera Calendar
Evenimentul se va desfasura pe parcursul a 2 zile in perioada 9 - 10 noiembrie 2018
Cariera Companii participante
Vor participa companii care activeaza in domeniul energetic.
Cariera Participanti
Vor participa studenti si tineri ingineri energeticieni in cele 2 zile ale evenimentului.
Cariera Speakeri
Speakerii vor fi manageri ai companiilor participante si oamenii de la departamentul resurse umane.
Cariera Deschidere eveniment
Deschiderea evenimentului va fi realizata de reprezentanti ai Universitatii OVIDIUS si personalitati marcante din energetica romaneasca.
Cariera Prezentari dezvoltare personala
Vor fi prezentari utile tinerilor despre cum trebuie sa aplice pentru un job, cum sa se prezinte la un interviu, cum sa isi intocmeasca CV-ul
Cariera Prezentari de companii
Companiile vor prezenta programele de practica, internship, joburile disponibile si managementul cariereri in cadrul companiei.
Cariera Networking
Participantii vor avea ocazia sa interactioneze cu reprezentantii companiilor in cadrul prezentarilor, la stanturile companiilor sau in pauzele de cafea
Cariera Mese rotunde
Vor fi organizate mese rotunde pe teme de interes pentru participanti si reprezentantii companiilor
Cariera Vizite tehnice
In cadrul evenimentului vor fi organizate vizite tehnice pentru participanti la obiective importante din sistemul energetic romanesc.
© - Filiala SIER Bucuresti Tineret 2011-2018